Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Δύσκολοι καιροί για πριγκίπισσες...

Είσαι παιδάκι μικρό και οι γονείς σου σε έχουν πριγκίπισσα ,είσαι γι αυτούς ο κόσμος όλος !Μες τα μάτια τους βλέπεις όλοι την αγάπη που μπορεί να δωθεί απο άνθρωπο.
Σου δίνουν ότι καλύτερο έχουν και εσύ μεγαλώνεις με αγάπη μέσα σου ,με όμορφα συναισθήματα και με χαμόγελο !Αγαπάς τον άνθρωπο γιατι αυτό εισεπραξες και εσύ μόνο αγάπη . Απο τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου μόνο δίνεις αγάπη με όλο σου το είναι .Αφιερώνεσαι στον άνθρωπο και σε αυτό που πιστευεις . Ζείς μες το παραμύθι του όμορφου κόσμου ! Πλάθεις χαμόγελα και καλές ,ζεστές καρδιές παντού. Βλέπεις μόνο αγκαλιές μπροστά σου ,όμορφα λόγια μόνο ακους με τα αυτιά σου και το μόνο που σε νοιάζει είναι να ζείς στο όνειρο , στο ιδανικό και αυτό προσπαθείς να φτιάξεις μέσα σου και γύρω σου .Όμως έρχετε η στιγμή που προσγειώνεσαι και πέφτεις απο το σύννεφο που σε κρατάει εκεί ψηλά στον ουρανό!Δυστύχώς δεν υπάρχει κάποιος απο κάτω να σε κρατήσει ... πέφτεις με φόρα και σιγουρα θα πέσεις στα σκληρά ...και τότε είναι η στιγμή που συνηδειτοποιείς ότι πάει το όνειρο .
Δεν υπάρχει ....δεν υπήρχε ποτέ ! Μόνο μέσα σου ...μεσα σου βαθιά και το ζουσες μόνη σου ! Ξαφνικά παγώνεις δεν νιώθεις τίποτα ζεστό γύρω σου να σε ζεστάνει ,ούτε ζεστές καρδιές , ούτε ζεστά χαμόγελα ,πραγματικά χαμόγελα ! Δεν υπάρχουν όμορφα αγνά λόγια και τα αυτιά σου ως τώρα άκουγαν μόνο ψυθίρους καρδιάς ...πάνε όλα . Έπεσες απο εκεί , πάει το όνειρο ! Μέσα σου κλαίς και νιώθεις άδεια χωρίς το παραμύθι σου , τίποτα αγνό ,τίποτα πραγματικό και κλαις ,κλαις . Ψάχνεις παντού...κοιτάς τριγύρω αλλά πουθενά κανείς που να έχεις κάτι ζεστό και να στο δώσει χωρίς αντάλαγμα. Δεν ξαναντίκρυσες ποτέ ξανα αύτα τα βλέμματα που έβλεπες όταν ήσουν παιδί απο τους γονείς σου ....βλέμματα μόνο γεμάτο αγάπη ...μια ανιδιοτελή αγάπη ,μια πραγματική αγάπη !Και το όνειρο πάει ....χάθηκε ....και εκείνη τη στιγμή μια σκέψη μόνο υπάρχει ...μη με ξυπνάτε ...θέλω να κλείσω τα μάτια και να χαθώ σε ότι είχα φτιάξει ...αφήστεμε να ζώ στο παραμύθι... εκεί εγω υπάρχω ....βάζω ένα λευκό χαρτί πατώ πάνω του και ταξιδεύω μακριά ...φεύγω χάνομαι ! Έτσι θα κάνω και τώρα θα τυλίξω τίς σκέψεις μου σε ένα λευκό χαρτί σαν την καρδιά μου θα το πάρω αγκαλία και θα χαθώ ...μην ψάξετε να με βρείτε θα χάσετε το χρόνο σας ! Αν δεν ζεστάνετε την καρδιά σας δεν θα με βρείτε πουθενά ....

Σ.Φ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Templates | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Comparisons