Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

Τρόπος ζωής πρέπει να γίνει η ευγνωμοσύνη!

Έχε ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ καθετί. Αφησε την ευγνωμοσύνη να γίνει τρόπος ζωής σου. Να είσαι ευγνώμων προς τους πάντες. Αν κανείς καταλάβει την ευγνωμοσύνη, τότε είναι ευγνώμων για τα θετικά πράγματα που έχουν γίνει και είναι επίσης ευγνώμων και για τα αρνητικά πράγματα που δεν έχουν γίνει.

Νιώθεις ευγνωμοσύνη που κάποιος σε βοήθησε. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Υστερα νιώθεις ευγνωμοσύνη που κάποιος δεν σε έχει βλάψει. Θα μπορούσε και δεν το έκανε και αυτό ήταν ευγενικό εκ μέρους του.
Από τη στιγμή που καταλάβεις την αίσθηση ευγνωμοσύνης και της επιτρέψεις να βυθιστεί βαθιά μέσα σου, αρχίζεις να νιώθεις ευγνωμοσύνη για το κάθε τι. Και όσο περισσότερο ευγνώμων είσαι, τόσο λιγότερο γκρινιάζεις και παραπονιέσαι. Από τη στιγμή που εξαφανίζεται η γκρίνια, εξαφανίζεται και η μιζέρια. Η μιζέρια υπάρχει μαζί με τη γκρίνια. Είναι γαντζωμένη πάνω στη γκρίνια και στο νου που γκρινιάζει. Η μιζέρια είναι ανέφικτο να υπάρξει μαζί με την ευγνωμοσύνη. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα μυστικά για να μάθεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Templates | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Comparisons